Jag är Gourmetpappan

Ny blogg

Sedan våren 2013 bloggar jag om kampen för att banka in lite matintresse i mina egna barn. Hur går det? Det är en utmaning. Att som förälder servera barnen mat som är bra, med kvalitativa råvaror samtidigt som det tilltalar smaklökar inställda på falukorv och makaroner.

[bc_group] [bc_collapse title=”Läs mer” open=”n”]

Förmodligen gör man det bäst genom att engagera barnen i allt runt måltiden – den kan ju i sig gå lite väl fort när man har bråttom tillbaka ut i leken. Jag tror att det är i mataffärens delikatessdisk, på marknader och vid spisen man som förälder kan locka barn att testa nya smaker. Mat som man köpt själv, blockat själv eller varför inte, fångat själv är roligare att prova än när pappa gjort en sås med ett konstigt namn.

I bloggen Gourmetpappan.se antecknar jag recept och dokumenterar min egen kamp men att väcka ett intresse för mat som ska hålla och utvecklas under resten av mina barns liv.

 

Gourmetpappan.se är byggd under några kvällar våren 2013. Än en gång har jag expermenterat med att formge en webbupplevelse utan att använda Photoshop eller andra program för att skapa skisser som sedan ska göras om som webbkod i html och css.

[/bc_collapse] [/bc_group]
Kategorier: Blogg, Grafisk profil, Portfolio formgivning, Projektledning och strategi, och Webbdesign.