fbpx

Chefer får hjälp att hänga med i de senaste ledarskapsrönen

När Talentum skapa en ny tjänst som gör ledare och chefer bättre och mer insatta hjälpte vi till med produktionen.

Jag gjorde den grafiska formen från logotyp till typografi och färdiga indesignmallar. Produktion av både trycksak och inläst poddversion av sammanfattningen görs av oss på Iris Media.

Sammanfattat lanserades av Talentum i november 2014. Under 2015 fortsätter samarbetet med utgivning av nya sammanfattade ledarskapsböcker i samma koncept.

[bc_group] [bc_collapse title=”Läs mer” open=”n”]

Så nu kan prenumeranter plöja igenom den senaste managementlitteraturen på dryga 20 minuter, mellan hemmet och jobbet. Sammanfattningen ger en god inblick i hela bokens innehåll och levereras som ljudspår för mobilen tillsammans med en trevlig liten tryckt booklet på 8 sidor.

– Att snabbt kunna få en överblick kring den senaste managementlitteraturen kommer att ge läsaren ett stort försprång i yrkeslivet, sade Talentums marknadschef Henrik Johansson till Resumé.

Jag personlige slukar dem allihop, så fort de kommer ut.

sammanfattat-sidhuvud

Jag gjorde logotypen så att den skulle passa bra som huvud på trycksaken. Och den fungerar även bra i andra sammanhang i och med sina väl tilltagna former.

Sammanfattat-avatar

Avatar för exempelvis Sociala medier.

sammanfattat-uppslag

Formgivningen ska vara enkel både för redigerare och för läsare. Vi arbetet med väldigt få bilder och använder i stället några enkla men effektiva grafiska element som på nytt lockar in läsaren i varje uppslag. Det lättar upp texten, det visar flödet genomläsningen och utgör samtidigt  flera alternativa ingångar i berättelsen.

[/bc_collapse] [/bc_group]