En personlig formgivningsbyrå

Startad 2016 – med hinkvis av erfarenhet från digitala byråer, tidningskonsultbyråer och mediahus. Kunskap koncentrerad till en liten personlig digital byrå. Enkelt och smart för både dig och mig.

Hej, jag hjälper dig med formgivning och produktion

Du: Inhousebyrå, produktionsbyrå som själv håller i kundrelationen, bara byrå eller ett företag som helt enkelt behöver hjälp.

Jag: Formgivare och illustratör med lång erfarenhet från byråvärlden – under många år ledare av förändringsarbeten och verksamheter – som nu startat eget för att arbeta ohämmat och obundet med det roligaste jag vet.

Tillsammans kan vi arbeta fram en ny formgivning av både trycksaker och digitala medier. Jag kan producera din webbdesign och även verkställa idéerna eftersom jag rent tekniskt konstruerar webbplatser. Jag kan hjälpa er från förstudie till lansering. För dig betyder det ett enkelt och smidigt projekt – med en, personlig men komplett leverantör.

Din idé behöver inte vara en färdig beställning när vi börjar. Vi hjälps åt att sortera, prioritera och överblicka möjligheterna.