fbpx

Dagens Samhälle

Dagens samhälle återuppstår på nätet, med ny webbstrategi och med min nya design. Nyhetssajten fick mycket uppmärksamhet när den släcktes ned tidigare i våras, ni minns VD Mats Edmans inlägg på Newsmill den 2 februari. Redan på eftermiddagen den 2 februari påbörjade vi arbetet med den nya webben. Resultatet är ett nytt forum för samhällsdebatt på webben.

En sak jag verkligen gillar med nya Dagenssamhalle.se är hur den visar upp en bra sammanfattning av vad som pågår just nu i hela samhällsdebatten. Dagens debbatinlägg från Sydsvenskan, GP och DN-debatt. De senaste inläggen från de bästa bloggarna. Allt finns samlat här. En given webbadress att checka av på morgonen, lunchen och på kvällen. Det kändes helt rätt att lägga in de länkarna till de andra bra debattforumen på webben.

Den nya webbdesignen är framtagen i samarbete mellan Jonas Melcherson, W4 och A4. Det är lätt att känna igen sig i den nya debattsajtens form och debattsidorna i tidningen som är formgivna av Jessica Sunnebo och Anna Lundin på A4. Läs mer om redesignen av tidningen på a4.se

Det här är nya Dagenssamhälle.se:
• Debatt om alla de största samhällsfrågorna
• Grupperingar av debattinlägg om samma fråga
• Portal med länkar till andra aktörer i samhällsdebatten online
• Debattredaktören håller nivån, är alltid närvarande och pratsugen
• Lätt att skriva själv, lätt att skicka in debattinlägg